Mitä eläinkommunikointi on? Sielun viestit

ELÄINKOMMUNIKOINTI on herkkää ja hiljaista viestintää ihmisen ja eläimen välillä. Se on viestien vastaanottamista ja antamista, molempiin suuntiin. Eläimistä huokuu ikiaikainen viisaus, jos vain pysähdymme ja herkistymme sitä kuuntelemaan.
Kaikilla meillä on se kyky ja intuitio kuunnella ja puhua eläinten kanssa ja jokaisella on myös oma tyyli ja luontainen taito tehdä sitä. Sen löytää, kun harjoittelee. Siinä voi haistaa, maistaa, nähdä, kuulla tai tuntea..

Minun tyylini on kirjoittaa sanat ja lauseet, mitä annetaan mieleeni. Yhteys eläimeen tuntuu syntyvän sielujen tasolla, jossa ei puhuta ihan arkikieltä. Tekstini nimittäin tulevat runoudella ja niissä on yleensä mystiikkaa, symboleja, syvää rakkautta, ymmärrystä ja viisautta...Kommunikoinnissa ei ole merkitystä sillä, onko eläin elossa tai jo siirtynyt tuolle puolen.

Lähetät vain sähköpostiini eläimesi nimen ja kuvan, sekä tiedon, onko eläin elossa vai edesmennyt. Kirjoitan viestin niitä apuna käyttäen ja lähetän sen sähköpostiisi, kun sanoma on saatu.

HINTA: 25€ (+Samalle laskulle muut perheen eläimet; 20€/eläin)

Lasku tulee viestisi liitteenä sähköpostiin.

TILAUKSET: katri.laitila@outlook.com