Uuden hoitoni esittely

ENKELI-ENERGIAHOITO

 

Hoidon tarkoitus on avata mahdollisia ”lukkoja”, ahdistusta, jännitteitä ja pelkotiloja kehon energioita tunnustelemalla, puhdistamalla ja tasapainottamalla.

 

Hoidossa käyn läpi kehon energiakeskukset, eli chakrat, sekä kehoa ympäröivän sähkömagneettikentän, eli auran. Ne tuntuvat kämmeneen kuin vastakkainen magneettikenttä..

Chakroihin yleensä jää pyörimään käsittelemättömät asiat ja tunteet, josta ne hoitamattomina siirtyvät ajan kuluessa fyysiseen kehoon, aiheuttaen siten kipua tai sairautta.

 

Enkelit ovat vahvasti mukana tässä hoidossa auttamassa ja parantamassa. Aloitankin hoidon aina hyvissä ajoin ennen asiakkaan saapumista. Siinä rentoudun, maadoitun ja kutsunkin jo enkeleitä ja henkioppaita paikalle, myös asiakkaan enkelit ja oppaat. Tässä vaiheessa kanavoin saapuvalle asiakkaalle pienen viestin hänen enkeliltään tai oppaaltaan.

 

Hoidon alussa ja lopussa on aikaa jutella. Itse hoitaminen tapahtuu hiljaisesti, vain rentouttava musiikki soi taustalla. Hoidon aikana kirjaan ylös kuulemani ja näkemäni viestit, sekä muut tuntemukseni chakroistasi ja aurastasi. Intuitiivisesti edetään..

Hoidon loputtua ja asiakkaan rauhassa heräilemisen jälkeen, teemme yhteenvedon kokemuksista ja tuntemuksista mitä tuli hoidon aikana vastaan ja käytössä on lisäksi enkelikortit.

 

Hoito on rentouttava ja rauhoittava, mitään jännitettävää ei ole.

 

Lähihoidon kesto n. 1 tunti (tai yli..)

Etähoidon kesto n. 45 min.

 

LÄHIHOITO 40€

ETÄHOITO 20€

 

 ******

 

Etähoidon ohjeet vastaanottajalle:

 

ENNEN HOITOA: Tee henkilökohtainen suojaus ja puhdistus joko rukouksella tai itsellesi sopivalla tavalla, jotta olisit suojattu hoidon aikana mahdollisilta negatiivisilta energioilta ja olisit mahdollisimman vapaa ylimääräisistä tunne tai fyysisistä kuonista. Voit tuulettaa huoneen ja sytyttää vaikka kynttilän luomaan rauhallisen tunnelman. Minä suojaan sekä maadoitan sinut ja itseni hoidon ajaksi ja lähetän sinulle aina puhdasta, rakkaudellista Äiti Maan tai Enkeleiden energiaa, joten voit ottaa hoidon ihan rennosti vastaan, eikä tarvitse pelätä/jännittää mitään.


- Juo vettä ennen ja jälkeen hoidon, koska aineenvaihdunta vilkastuu ja se auttaa energioita liikkumaan

- Varaa hoitoon vähintään 45min - 1 tunti, joskus voi mennä kauemminkin

- Mene rauhalliseen huoneeseen, jossa voi soida hiljainen musiikki. Sulje puhelin, televisio yms.

- Ota rento asento, mielellään makuulla tai rennosti istumassa, avaa kämmenet

- Tyhjennä mielesi turhista ajatuksista ja sulje silmäsi, keskity vain hoidon vastaanottamiseen

- Sano vastaanottosanat: ”Vastaanotan Enkelihoidon, jonka välittää Katri, otan vastaan vain valoa ja rakkautta, jotka ovat korkeimmaksi parhaakseni”

- Voit tuntea hoidon aikana pientä pistelyä, lempeitä painalluksia, viileyttä/lämpöä, vatsan kurinaa tai voit nähdä värejä ja kuvia.. Niitä ei tarvitse pelästyä, vaan anna energioiden tehdä työnsä loppuun

- Lepää vielä hetki energiavirtausten päätyttyä ja anna energioidesi tasaantua

Kiitä hoidon loputtua enkeleitä heidän avustaan ja hoidostaan. Kiitos, kiitos, kiitos

- Anna hoidosta aina palautetta hoitajallesi, näin osoitat kiitollisuutta hoidostasi

- Lähetän myös palautteen hoidosta sinulle ja saat lisäksi enkeleiden sinulle lähettämän viestin, joka tulee hoidon aikana kanavoituna ja nostan sinulle myös enkelikortin.

AJANVARAUS

Lähi- tai etähoitoon ajanvaraus:

Molempiin hoitoihin voit varata ajan joko soittamalla/tekstaamalla/ messengerillä/sähköpostitse.

Puh. 050 351 8152

S.posti: katri.laitila@outlook.com

 

Etähoitoon käytämme joka tapauksessa sähköpostia, jotta saamme annettua palautteet toisillemme ja voin lähettää hoidostasi kirjallisen raportin. Eli aina hoidon (lähi- ja etä) jälkeen lähetän kattavan palautteen koko hoidostasi.

Asiakaspalautteita enkeli-energiahoidosta

Sekä lähi- että etähoidoissa on tuntunut fyysisiäkin tuntemuksia, kuten mm. lämpimät/viileät virtaukset, hengityksen helpottuminen, pistelyä, vihlaisuja, sisäisiä kuplia, paineen tunnetta.. Myös herkistymistä ja unenkaltaisia näkyjä on asiakkaalle tullut.

Mutta hoito ja tuntemukset ovat tietenkin kaikille yksilölliset, tässä siis vain muutamia esimerkkejä 😉

Ja palautteita saa lähettää lisää! Voin laittaa esille nimettömänä tai nimen kera, ilmoita kuinka haluat. Viestillä tai sähköpostilla 🤪

*

Lähihoidoista:

-Ihanan rento ja kevyt olo hoidon aikana ja sen jälkeen.

-Mahtava! Suosittelen enemmän kuin lämpimästi. Oma kokemukseni oli silmiä avaava ja ihana! Suurin vaikutus oli henkisellä puolella. Olo tuntui puhtaalta ja kevyemmältä.

-Todella rentouttava. Nukuin seuraavan yön tosi hyvin, minulla kun on tuo uni ollut katkonaista.

-Rentouttava ja rauhoittava, tuli seesteinen olo. Nukuin yli kahden tunnin päiväunet vielä hoidon jälkeen.

 

Etähoidoista:

-Erittäin miellyttävä kokemus, kokonaisvaltainen ja voimakas. Hoidon aikana tunsin eri puolilla kehoa erilaisia tuntemuksia. Välillä pisteli, välillä nyki lihaksia, mutta kaikki tuntemukset olivat miellyttäviä kuitenkin. Hoidon vaikutus tuntui useamman päivän, keho ikäänkuin ohjelmoi itseään uudestaan hoidon ansiosta. Lämpimästi suosittelen ihan kenelle tahansa!

 

- Tunsin valtavan lämpöaallon, joka kulki alhaalta ylöspäin. Valtavasti puhdistavaa, violettia valoa ja rentouduin sen ympäröimänä melkein nukahtamiseen asti. Ajankulku hävisi. Tunsit kipupisteen, jota hoitelitkin.